dimarts, 11 de maig del 2010

Endevinalles

Doncs després de uns dies sense posar endevinalles, (ja que havia perdut el llibre, per causes que desconec,jejeje..) aquí va la següent:

"Un home va a una festa i es pren una copa de "ponche" durant la vetllada. Com que l'endemà treballava d'hora no es va encantar a la festa i va marxar bastant aviat. La resta de convidats que van asistir a la festa van morir enverinats a causa del "ponche", mentre que al protagonista de la història no li va passar res, com pot ser???????"

7 comentaris:

  1. Doncs jo crec que pot ser per varies rahons, la més probable es que aquest pallo els enverines a tots i fotes el camp, la segona que el verí estiguès a la segona tanda de ponche, i la tercera que aquest home sigui un superheroi inmune als verins! Avere si l'encerto!

    ResponElimina
  2. La resposta aquesta d'en Joni de que era ell el que enverines jo tb li donc suport. Si no és això continuaré pensant...

    ResponElimina
  3. Penseu, penseuuu........tot i que les raons que heu donat podrien ser bones, però no és aquesta la resposta!!

    ResponElimina
  4. Ahir amb van dir que la resposta era una parida així q..diré una parida!jejeje..

    doncs el que va passar és que el protagonista va pendre un ponche (beguda), però la resta d'invitats van morir per culpa d'un assassí en sèrie buscat per la policia que va posar un verí mortal anomenat ponche en el xampany!!jijiji...

    l'he encertat??????? : )

    ResponElimina
  5. jajajajaja!! molt bona Eva, si ke es veritat ke la resposta és una parida...xo això és una parida psicodelica...ke has esmorzat akest matí????jajajaja!! No es akesta la resposta...xo he rigut molt!!! ;)

    Pista_ tots els convidats veuen el mateix ponche a temps diferents....uiuiui!!

    ResponElimina
  6. visca les paranoies, es ven bé que hemvist pelicules.
    Aquí venen dos nous intents d'encertat amb xorrades molt grans:
    1)Que el verí té efecte a partir de les dotze, i clar com l'home ja havia marxat a ell no el mata.
    2)Posem pel cas que la reunió és el dia 22 de maig, i l'home organitzador de la reunió compra el ponche. Però no mira la data de caducitat i resulta que el dia 23 de maig caduca, per tant tothom que en veu a partir de les 12 es mort pk el ponche està caducat i és verinos.

    jajaa.Quanta parida...

    Això ja es si l'encerto l'endevino!

    ResponElimina
  7. jajajaja......bé Sixte xo la resposta correcta no és cap de les dues!! Encara que la primera te bastanta relació amb la solució....

    ResponElimina