dimarts, 16 de febrer del 2010

Jornada de portes obertes a la UdG


Com ja es tradició des de fa uns anys, la Universitat de Girona realitza aquest proper divendres 19 de Febrer la jornada de portes obertes, dirigida als estudiants de secundària que tinguin intenció o estiguin interessats en cursar la seva carrera acadèmica a la UdG.
Enguany però aquesta activitat és diferent a edicions anteriors degut a que la jornada de portes obertes dedicada a les families,no es realitza l'endema de la jornada oferta als alumnes, com ja era costum, sinó que es realitzarà més endavant concretament el dia 17 d'Abril.
Els estudiants visitants podran veure les instal·lacions de les diferents facultats i escoles, dels diferents campus de la ciutat: Montilivi, Emili Grahit i Barri Vell; així com assitir a les diferents activitats, tallers, xerrades, demostracions,etc.. que cada facultat oferirà.
Aquestes jornades tenen com a finalitat apropar la universitat als estudiants de secundària, així com donar la màxima informació dels diferents estudis i carreres que s'imparteixen a la UdG.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada